IMG_9465

üdvözöllek!

Oláh-Kuti Eszter vagyok, ismerj meg!

Nagykanizsán születtem, itt éltem életem jelentős részében, majd Budapesten tanultam, aztán úgy hozta az élet, hogy külföldre mentem és vendéglátásban dolgoztam.

Néhány év után hazaköltöztem, férjhez mentem, született két gyönyörű kislányom és azt éreztem, hogy most jött el az a pillanat, hogy elkezdjek kiteljesedni, valami olyant csinálni, ami én vagyok, amiről gyermekkoromban álmodtam.

olvass tovább!

miért lettem

webdesigner?

Már gyermekkoromban is imádtam rajzolni, festeni, hetente átrendeztem és átdekoráltam a szobámat, így nem volt kérdés, hogy felnőtt koromban valami olyasmivel foglalkozzak, ahol kiélhetem a kreativitásomat. Eleinte kerestem az utamat, de mikor először szembe jött velem az a szó, hogy „webdesigner”, egyből tudtam, hogy ez az amit keresek. Ez az a munka, amiben kiteljesedhetek, adhatok magamból valamit és segíthetek azoknak, akik hozzám fordulnak. Minden egyes munkát szívből, szenvedéllyel készítek, legyen szó egy weboldalról vagy egy egyszerű névjegykártyáról.

miben tudok

neked segíteni?

Akár kezdő vállalkozó vagy, akár a már meglévő weboldaladat szeretnéd megújítani, segítségedre leszek és kialakítjuk számodra és a célközönséged számára legmegfelelőbb online megjelenést.

Segítek eligazodni az online térben, megtervezem, a célcsoportodat figyelembe véve, a közösségi média felületeidre a tökéletes designt, és amennyiben igényled, hosszútávon is kezelem a weboldaladat és az online felületeidet.

Az sem problema, ha az utolsó utáni pillanatban fordulsz hozzám, igyekszem a lehető leggyorsabban és legprofibban elvégezni a rám szabott feladatokat.

körlogó

Adatkezelési tájékoztató | Impresszum